Roermondse Beursvloer 6 december 2018

12 oktober 2018

Donderdag 6 december van 16.00 tot 19.00 uur vindt voor de vijfde maal de Roermondse Beursvloer plaats. Locatie: ECI Cultuurfabriek. De Roermondse Beursvloer wordt georganiseerd door de Roermondse Uitdaging i.s.m. onze partners uit het bedrijfsleven, PSW Werk en Stichting Wel.kom. Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en verenigingen samengebracht met aanbod van het Roermondse bedrijfsleven met gesloten beurs. Deelname is gratis.

De Roermondse Beursvloer verbindt mensen en wensen met elkaar. Je ontmoet mensen die een oplossing of een kans bieden. Deelnemers zijn bedrijven, ondernemers en maatschappelijke organisaties (verenigingen, stichtingen, scholen en buurtinitiatieven). Al deze partijen hebben elkaar iets te bieden en de beursvloer maakt het mogelijk dat zij elkaar vinden. Tijdens een beursvloer ontstaan (duurzame) ontmoetingen en verbindingen die normaliter niet zo snel tot stand zouden.

Hoe werkt het?
Tijdens de beursvloer onderhandelen vragers en aanbieders vrij met elkaar over materialen, diensten, kennis en kunde. De deelnemers worden hierbij ondersteund door zogenaamde hoekmannen en -vrouwen. Zij helpen de verbinding te maken tussen vraag en aanbod en zorgen ervoor dat je de juiste mensen ontmoet.

Er is een ‘match’ wanneer twee partijen elkaar gevonden hebben, dat wil zeggen wanneer vraag en aanbod elkaar gevonden hebben. Er wordt gehandeld met gesloten beurzen; dus géén geld. Tegenover ieder aanbod staat een tegenprestatie, die beide partijen samen afspreken. De afspraken worden ingevuld op een matchformulier en elke match wordt verzilverd door de notaris. We sluiten de Beursvloer traditioneel af met een netwerkborrel.

De Roermondse Beursvloer biedt kansen voor iedereen! Of je nu ondernemer bent, lid van een vereniging of bestuurder van een stichting. Schrijf jouw bedrijf of organisatie hieronder meteen in!

Aanmelding Beursvloer 2018

  • Contactgegevens

  • Noteer hier uw tegenprestatie
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.