De Roermondse Beursvloer: matches en maatschappelijke (meer)waarde

, , 04 december 2017

Op vrijdag 1 december vond in de ECI Cultuurfabriek de vierde editie van de Roermondse Beursvloer plaats, een initiatief van de Roermondse Uitdaging. Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en verenigingen samengebracht met aanbod van het Roermondse bedrijfsleven met gesloten beurs.

De Roermondse Beursvloer verbindt mensen en wensen met elkaar. Bedrijven bieden een oplossing of een kans aan organisaties met een vraag. Deelnemers zijn bedrijven, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Al deze partijen hebben elkaar iets te bieden en de beursvloer maakt het mogelijk dat zij elkaar vinden. Tijdens een beursvloer ontstaan duurzame ontmoetingen en verbindingen die normaliter niet zo snel tot stand zouden.

In totaal werden er vrijdag 93 matches gemaakt, die een maatschappelijke waarde vertegenwoordigen van €106.395,-. Een mooi resultaat!

De organisatie lag in handen van de Roermondse Uitdaging, in samenwerking met de ECI Cultuurfabriek, Wel.kom, Rabobank Roermond en Enjob Personeelsdiensten. De presentatie lag in handen van Tanja Clercx.