Bent u al aangemeld?

, , 14 november 2017

 

Op vrijdag 1 december vindt bij ECI Cultuurfabriek van 16.00 tot 19.00 uur de vierde editie van de Roermondse Beursvloer plaats. Een initiatief van de Roermondse Uitdaging. Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en verenigingen samengebracht met aanbod van het Roermondse bedrijfsleven met gesloten beurs. De deelname is gratis.

De Roermondse Beursvloer verbindt mensen en wensen met elkaar. Je ontmoet mensen die een oplossing of een kans bieden. Deelnemers zijn bedrijven, ondernemers en maatschappelijke organisaties (verenigingen, stichtingen, scholen en buurtinitiatieven). Al deze partijen hebben elkaar iets te bieden en de beursvloer maakt het mogelijk dat zij elkaar vinden. Tijdens een beursvloer ontstaan (duurzame) ontmoetingen en verbindingen die normaliter niet zo snel tot stand zouden komen.

Hoe werkt het?
Tijdens de beursvloer onderhandelen vragers en aanbieders vrij met elkaar over materialen, diensten, kennis en kunde. De deelnemers worden hierbij ondersteund door zogenaamde hoekmannen. Zij helpen de verbinding te maken tussen vraag en aanbod en zorgen ervoor dat je de juiste mensen ontmoet.

Er wordt gehandeld met gesloten beurzen; dus géén geld. Tegenover ieder aanbod staat een tegenprestatie en elke match wordt verzilverd door de notaris. We sluiten de beursvloer traditioneel af met een gezellige netwerkborrel.

Aanmelden ondernemer of bedrijf
Aanmelden maatschappelijke organisatie